VqI14dIZgOPEqICDVdzsdHohm6R1qA6BYQ86dmeQ

Nesrin Cavadzade Yasak Elma Sahika

The Best 17 Nesrin Cavadzade Yasak Elma Sahika - Nesrin Cavadzade Neden Ayrlyor? Cansu'nun kurunlar ile lerek ayrlan Nesrin Cavadzade (ahika) gne damgasn vurdu. Nesrin Cavadzade'nin bu ekilde ayrlmas tepkilere de neden olsa Yasak Elma dizisi yepyeni bir konuya geecei iin Nesrin Cavadzade'nin senaryo gerei ayrld akland. Yasak Elma ahika Kimdir? Nesrin Cavadzade Nereli Ka Yanda Yasak Elma dizisinde Erim'in vurulmas ile Halit ve Ender byk ok yaamlard. Ender olanlardan Yldz' sularken Halit de Yldz' sorgulamaya balayacaktr ve Halit ona boanmak istediini syleyecektir. Heyecanla beklenen 44. Blm fragman da yaynland.

Yasak Elma'da karakteriyle dikkat eken Nesrin Cavadzade, sezon finali ncesinde diziden ayrlmt. ahika'nn lm ise dizinin hayranlarn artmt. ahika'nn lm ise dizinin hayranlarn artmt. Yasak Elma tanp ak yaamaya balad Gkhan Alkan ile ayrldklar ne srlen Nesrin Cavadzade, yaz sezonunu at. YADI YADI YADI YADI YADI YADI YADI YADI YADI Y Elma Yasak (TV Series 2018- ) Sahika Ekinci, Sahika Kuyucu, and Ender Ekinci are all played by Nesrin Cavadzade.

Yasak Elma's Nesrin Cavadzade, diziden ayrld ynndeki iddialar dorulayarak, yeni projelerine ilikin, "ok byk srprizlerim olacak" aklamasnda bulundu. Ender ve Mert'in I birlii sonucunda ahika ortadan kalkacak ten yandan. Yasak Elma dizisine veda eden onlarca oyuncudan biri olacak ve Nesrin Cavadzade bugne kadarYasak Elma dizisine veda eden onlarca oyuncudan biri olacak. Nesrin Cavadzade genelde kadrosunda uzun sre kalmyor dizilerde. Daha nce bizim hikaye dizisinde tam ortasnda ayrlma karar almt.


TAG : Nesrin Cavadzade Kimdir Yasak Elma Åžahika
Related Posts

Related Posts

Post a Comment